Robb, Faki, fence ride

Robbin gör Faki,fence ride

God Jul från alla på Uncutbmx!


Ja så lägger vi up en liten edit på Christopher Reinholdsson.


Rusk o Rys

Kylan viner igenom kläderna och regnet vräker ner.

Körkoret i bakfickan och bara väntan på bil och bättre ekonomi för att en roadtrip ska utfärdas!
Planer för framtiden läggs och allt börjar ljusna, det kan nog bli rätt kul ändå. Jag tänker gå ur skolan nu 2009 och sen ska jag ta allt som det kommer.
Mitt första mål är att flytta ner till kompisen i Danmark och bo där ett tag och se vad jag känner för Danmark. Självklart kommer hojjen följa med, så jag kan lära känna folk med samma intresse i danmark, i skejtparkerna och eventuellt i hallarna om det nu finns några. Jag vill ha ÄVENTYR! Så det är vad jag tänker skaffa mig!

Nu till Uncut delen. Allt är rätt segt just nu gällande uncut, inte mycket blir gjort men vi kör så mycket vi kan i våran skejthall här i stan, även fast vi bara har tillgång till den på tisdagar. Men något som börjar bli kul är att vi kommer bättre överens med skejtarna. Även är det mycket roligare att köra med folket som man börjar känna, ta till exempel Henke och Emil från Sandhult (utanför sandared), som gör att man blir GRRRRRYMT pepp när man kör med dom och dom börjar komma igång. Wikk har kommit igång med sina grinds igen vilket jag är GRYMT glad för.

Imorrn äre tisdag, jag har praktik på Paroy Energi och åker Lastbil mellan Borås och Göteborg stortsett varje dag, och fyller olja i olika tankar av alla dess möjliga slag. Inte det roligaste iomed att jag inte får köra. Men man kan ju inte alltid få göra allt! Dagen består av jobb från 7 på morgonen till ca. 13:00, då vi ska lämna in Lastbilen (fh16 550) på service och byte av vänster stötdämpare fram på Volvo. Och sedan bjuder Volvo på Julbord vilket låter frästande för min del som ÄLSKAR julen och julborden. Sen framåt kvällen är det HALLEN SOM GÄLLER! BE THERE OR BE FYRKANT! ÄRTOR UT! /// Christopher Reinholdsson, uncutbmx team!

RSS 2.0